Post by contdiscterbety on Feb 16, 2022 12:02:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več zlata ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Igral sem jo številnim Timom in postajala mi je malo dolgočasna
Zdi se mi vredu
😒😒😒😒
Ice Skating Ballerina Igranje uloga qnd
te igre so neverjetne, vendar želim, da so vsi predmeti odprti
ta igra je tako kul
Najprej je bilo super v redu POTEM SE POKAŽE OGLAS IN JE DAMA POD TUŠEM IN MEGLICE, KI JI pokrijejo TELO IN POTEM SI OBRIŠAL MEGLO IN BI STOKALA, KOT JE MOŠKI BRISAL MEGLO, KI JI PREKRIVA TELO ..KAJ ZA vraga JE Otroška igra Im na mojih brath Telefon It Cel Frickin Kids Game U Giys se morate znebiti, če ti vrste oglasov, kot da pridejo na! 😡😡😡😡😡👎👎👎👎👎👎👎👎👎🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕👊 👊👊👊🤛✊👊👊🤬🤬🤬🤐🤬😰😡🤐😠😠😠😠😠😠😠😤😤
Ta igra je kot vau 🤩, ko jo igraš, ampak le nekatere stvari so zaklenjene, za odklepanje moraš uporabiti denar, kar je res dolgočasno 😒 ampak dobra igra 😏 Zato jo oceni s petimi zvezdicami
Ta igra je odlična
Zadovoljen sem z igro. Mislim, da bo super, če dovolite zdravilišče in zdravnika.👌🤘
dobro je, ampak kako odklenemo bolnišnično zdravilišče in drugo
Ta igra je super..... Toda v igri je nekaj ključavnic, tako da igra ni popolna in še ena stvar je, kar sem hotel povedati, so dodatki.. Ko bomo videli dodatke in se bo odklenila, ampak po nekaj dni ali kdaj se bo spet odklenilo.. AMPAK KONEC DOBRA IGRA...... Hvala.
Všeč mi je ta igra
Ta igra mi je zelo všeč. Všeč mi je, da si lahko izbiraš oblačila in je res zabavno. Zato mi je to zelo všeč in upam, da bodo drugi ljudje, ki igrajo to igro, imeli enake rezultate.
Edina težava je, da potrebujete več denarja, da odklenete obleko in vse. želim samo, da se uvedejo točke, ki bi dodale denar, da bomo lahko kupili boljše. Poleg tega bi bilo treba uvesti nekaj novih funkcij, kot so telovadnica, dvorana za zabave
Ta igra je super ampak vse najboljše je zaklenjeno
Lepo je, ampak nimamo preveč odprtih trgovin, imam samo ta problem
VŠEČ MI JE TA IGRA, JE ZABAVNA Z DENAROM ALI BREZ (Pravim, da v tej igri dejansko kupim vse! Če vam je dolgčas in greste nekam in nimate interneta, potem igrajte to igro, hvala, ker ste naredili to igro, zelo cenim vašo delo le tako naprej!
Adelina
zamrzne in večina predmetov v igri je zaklenjenih.
Ta igra je zelo navdihujoča za tiste skaterje, ki jim ni uspelo. Želja veru
Lepa igra. Ampak imam velik problem. Težava je v tem, da moram ves čas nekaj podariti svojim partnerjem. Če jim nečesa ne podarim, bodo zavrnili mojo plesno ponudbo. In ko nekaj podarim, je podarjena ekipa zaklenjena za 4-5 ur. Škoda. Samo zaradi tega sem tej igri dal 3 zvezdice. Prosim poskrbite, da bo sistem takšen, da jim ne bo treba nečesa podariti. In glavna razočaranja so v 1 minuti po tem, ko sem jih podarite. In nekaj je predmetov za darilo. Toda zaklenjeno bo.
HLADNO
Igra se ne začenja😡
Všeč mi je, kot sem s tabo, ves ta teden bo moral biti malo bolj zabaven zate, tvojo družino in prijatelje, preveč si dobra prijateljica Lila, zame si super dekle, ko se ta vikend spet dobimo, da boš lahko pojdi iz svojega življenja za nekaj časa, ko si na istem mestu, kjer živiš s svojo družino in prijatelji, in tudi na enak način, kot to počneš, ko nisi sam z njimi v svojem domačem življenju, je dobra stvar, ki lahko narediš, da se počutim bolje, ko si majhen
To je tako neverjetno, všeč mi je ta igra, ta igra je tako neverjetna, da mi je všeč
Prosim, imam težave z zvokom tukaj igra ne oddaja zvoka, prosim, popravite jo in obožujem d, igra je lepa, ocenim 2 zvezdici, ko popraviš zvok, ocenim 5 zvezdic prosim čakam
Zakon💖💖💖
Ice Skating Ballerina RPG pjt
Obožujem to igro, toda ta zvezda je zaradi vseh oglasov in denarja, ki ga moraš plačati.
Všeč mi je, da je igra tako zabavna, všeč mi je, kako lahko oblečem svoj lik in večinoma je del drsanja, ki je tako lep
Ninja warrior: 忍者戦士 -アドベンチャーゲームの伝説 アドベンチャー ypr
Ful kul
Ta aplikacija je neverjetna, saj lahko drsate ali pa tudi ne v resničnem življenju, vendar vam daje majhen namig o tem, kako morate to narediti, poleg tega je zelo zabavna, enkrat sem jo igral cel teden in nikomur nisem ničesar rekel. mama se je igrala in se zabavala 1 uro, všeč ji je, kar pomeni, da je dobra igra, ker ne mara iger
Iskreno povedano sem pričakoval malo več. Ko začnete biti radovedni, ugotovite, koliko morate plačati. Ko narediš tako posamezno kot v paru, se to ponavlja. Če se enkrat poškoduješ, se poškoduješ (plačati moraš bolnišnico, ja) Všeč mi je bilo, kako podrobne so številke (triki). kje
Premalo skejt gibov ... Zakaj moraš plačati toliko?? Njegova pot do dragega!!
Uživam, ker je ustvarjalen in je lepo oblikovan ter umetniški v primerjavi z DIY Fashion Thingy. Samo naredite stvari zastonj, otroci igrajo to igro.
ni hrošča 🙎🙎 ampak obstaja. Uživam v igranju igric COCO, vendar je ta super KEEP IT UP jaz in moje sestre obožujeta igre COCO Obožujem TA IGRA TAKO TAKO TAKO TAKO 💖💖💖
Ta igra je zabavna, vendar morate gledati oglase, vendar je igra še vedno zabavna.
Všeč mi je ta aplikacija, ta aplikacija ima ličila, obleke, pričeske in še več, kar moramo gledati na številne dodatke, to je vse. in tudi nekaj moramo odkleniti s plačilom denarja.
Ta aplikacija je super, vendar mislim, da bi morale biti stvari brezplačne, namesto da bi jih kupoval, zato sem tej igri dal 4 zvezdice
Ice Skating Ballerina როლური თამაშები fyh
Hang mulu pas pencet bajunnya