Post by contdiscterbety on Feb 16, 2022 12:17:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus kristalai ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra nuostabus. Tai tik tai, ko norite ....... Radau tokį žaidimą, o prekybos centrų manijos kelionė yra tokia, kokios norėjau ......5 žvaigždutės.
Tai geras žaidimas, kaip ir visi kiti, nors labai sunku gauti kristalų, nebent juos perkate.
Mėgstu šį žaidimą, tai tarsi būti bakalėjos parduotuvėje per greitą iššūkių krūvį, puikią grafiką!!! Tęskite puikų darbą, Telaimina Dievas😀😀
Pavargęs žaidimas nieko naujo, reikia tiek brangakmenių, kad galėtum mėgautis žaidimu neverta turėjau jo metus, bet laikas atsikratyti
Saunus zaidimas
Man patiko šis žaidimas, tai lengvas būdas praleisti laiką. Vėlesni lygiai buvo sunkūs ir dabar negaliu progresuoti, nes nepakanka Crystal. Atrodo, kad žaisdami neprisijungę kazino daug nelaimėsite, bet nenorite nieko pirkti. Nustebau pamačiusi Helovino temą ir man tai patiko, kol vakar vakare neatnaujinau programėlės, o dabar jos nebeliko. Skundėsi, bet jokio atsakymo
Nepatenkintas šiuo žaidimu. Išleido 4,99 svaro sterlingų įsigydamas fotoaparatą, kad jis būtų nenaudingas. Vaikai vis dar vaikšto krapštydami daiktus. Negaiškite laiko su šiuo žaidimu
Man patinka žaidimas, išskyrus tai, kad jums visiems reikia grąžinti greičio mygtuką, kurį paspaudus, klientas judėdavo greičiau. Taigi, išskyrus tai, aš tai myliu.
Linksmas greitas žaidimas. Malonus su daugybe galimybių gauti monetų ir brangakmenių, kad patobulintumėte žaidimą.
Negaliu išeiti pro užrakintus vartus, nes neturiu kristalų. Žaidžiu lošimo automatu, kad bandyčiau juos laimėti, bet gaunu tik monetas ir jau kelias dienas bandau. Labai apmaudu. Žaidimas labiau skirtas žmonėms, kurie turi pinigų, kad galėtų nusipirkti visus kristalus, kurių jums reikia atnaujinti.
Gavote tik 3 žvaigždutes, žaidimas gali būti įdomus, tačiau po pirmojo žaidimo jūs pereinate daugybę vartų kiekviename skirtingame lygyje, už kurį turite mokėti deimantus ir monetas, bet už tai, ką patobulinote, pvz., apsaugos darbuotojas, pirkinių krepšelis ir pan. būk atnaujintas dar kartą ir nemanyk, kad lošimo automatas tau padės po 1 lygio tau labiau pasiseks Vegase.. 😂😂
Tiesiog buvau sunkiai auklėjamas, kad prisimenu, kaip tai žaisti, tai pasidarė painu, ypač kai bandei tai padaryti, aš tiesiog nustojau žaisti, bet tai smagu, šiek tiek sunku, viskas gerai
žaidimas yra gražus, tačiau kai kurie atnaujinimai turėtų būti prieinami arba įsigyti naudojant monetas, o ne kristalus ar deimantus.
Supermarket Mania Journey ስልት ggw
Būtų puiku, jei būtų lengvas būdas užsidirbti deimantų arba daugiau dalykų būtų galima nusipirkti už monetas. Kainos per didelės norint įsigyti žaidimo atnaujinimus.
Na, tai geras žaidimas, bet tai, kad turiu pirkti deimantus arba likti įstrigęs, man nepatinka. Galėčiau žaisti valandas, bet nuo šios savaitės. Aš jį ištrinu!!! 🤦🙄🤦🤷 VIS PRIVALO MOKĖTI UŽ DEIMANTUS, KAD PREITĖS.. NEŽAISKITE LAIKO VEIKSMŲ KARTĄ PASIEKTI Į LYGIĄ, KAM REIKIA IŠLAIKTI 40 DEIMANTŲ!!!!!! 🤷🤷
Supermarket Mania Journey Strategy ocec
Ką tik pradėjau prieš kelias dienas ir man tai patinka. Tai labai priklausoma ir smagu. Aš rekomenduosiu šį žaidimą, jei esate „Binge“ žaidėjas!!
Kiekvieną kartą, kai gaunu kitą įrenginį, būtinai atsisiunčiau šį žaidimą. Tai be galo nuostabu!! Aš bėgu taip sklandžiai ir tikrai niekada neturiu problemų kraunant ir (arba) žaidžiant. PUIKUS DARBAS.
žaidimas yra geras, bet dauguma dalykų nėra geri, pavyzdžiui, kai ateidavo vagys, jie juos skaičiuoja prie normalių žmonių, n žaidimas net nesuteikia galimybės vagims, aš tikrai nekenčiu to dalyko, tik dėl to negaliu net peržengti lygio, nes jie tai padarys. nesuteikite jokių galimybių priversti vagis išeiti iš prekybos centro
tik vienas dalykas, atnaujinkite žaidimą dar kartą, prašau... mylėk tai. ir viena priežastis, dėl kurios neskirsiu jam 5 žvaigždučių, yra tai, kad deimantus gauti tikrai sunku... negalime žaisti tuo pačiu LVL 4 kartus, kad juos gautume... tai taip erzina... tikiuosi, kad pakalbėsite tai ir pakeiskite..... jei vertinate mūsų komentarus, padarysite ką nors, ką aš pasakysiu.
Kalėdų premijos lygiai, sidabrinis prizas yra statula, kuri suteikia vieną postūmį kas 24 valandas. kodėl tada aš stiprinu tik vieną kartą kas 48 val. Aš jau pateikiau atsiliepimą apie tai per žaidimą. bilietas atidarytas, bet atsakymo nebuvo. jums labai sunku naršyti. Turiu el. laišką, kuriame sakoma, kad spustelėkite šią nuorodą, kad atnaujintumėte savo užklausą, bet spustelėjus nuorodą aš nukreipiu į Facebook puslapį, kuris nebepasiekiamas!! juokinga, nuoširdžiai supykdė mane pakankamai, kad aš labai arti ištrynimo!!
kurį laiką žaidžiau tai asmeniniame kompiuteryje ir tai pirmas kartas, kai naudoju mobilųjį telefoną. grafika ir bendras žaidimo jausmas yra gerai. tiesiog sunku gauti deimantų, nes daugumai atnaujinimų reikia sumokėti visą deimantą arba dalį monetų, dalį deimantų. jums tikrai reikia nusipirkti deimantų, kad galėtumėte mėgautis žaidimu. ir laikui bėgant darosi nuobodu, nes dažniausiai darote tuos pačius dalykus. ne per daug iššūkių.
Tai labai sudėtingas, naudingas ir gerai išvystytas žaidimas beveik visais aspektais ir vertas žaisti. Tačiau tam tikru žaidimo momentu nustojate laimėti brangakmenių iš kazino. Išleidau daugiau monetų kazino nei geriausias žaidėjas pasaulyje (16–14 mln.) 81 etape ir negaliu atrakinti vartų, nes neturiu pakankamai brangakmenių. Šiuo metu buvau įstrigęs 81 etape, žaidžiu beveik kasdien ir nesėkmingai bandau užsidirbti brangakmenių kazino.
Visai nk zaidimas
Norėdami tinkamai valdyti savo parduotuvę, po tam tikro momento turite žaisti daug brangakmenių. Pirmoji versija buvo daug geresnė.
Tai nuobodu. Lygiai nuo bronzos iki sidabro yra per lėti. Bet kokiu atveju tinka vaikams
Pasidarė per sunku!! Kaip, kvaila, beprotiška, neįmanoma sunkiai!! Man reikėjo tiek daug atnaujinimų, bet norint juos nusipirkti, prireikė tokio didžiulio kristalų kiekio! Suma, kurią uždirbau žaisdama, buvo per maža, o laiko tarpsniai man beveik nedavė. Buvau pasirengęs pradėti juos pirkti, kol nepamačiau, kiek pinigų kainuoja gauti didelę sumą. Šis žaidimas iš esmės sukurtas taip, kad žaidėjui kainuotų didžiules sumas tikrų pinigų, kad tik galėtų žaisti toliau. Dabar nieko, tik piktas. Taip nusivyliau, nes man buvo labai smagu.
tai geras žaidimas. Aš dirbau delikatesų parduotuvėje, o klientai yra kaip tikri klientai. Vienintelis dalykas, kurio norėčiau kitaip, buvo būdas sustabdyti veikėją, kuris nuolat naikina daiktus, ir kad jis nebūtų laikomas sąrašo klientu, jei vagis paslysta ir išeina.
Pixel Gun 3D Стрелялки Онлайн Экшен mzb
Man patinka šis žaidimas, bet jis turi būti šiek tiek įdomesnis, pavyzdžiui, leisti mums patikrinti žmones, ką nors nusiskusti priklijuoti kriaukles ir išlaikyti policininką. Ačiū, Dievas palaimina tave!!
Priklausomybė nuo kristalų ir „nemokamų“ būdų, kaip juos gauti, trūkumas daro įtaką gebėjimui žaisti. Kuo toliau, tuo daugiau kristalų jums reikės, kad viską patobulintumėte, nes kiekvienam naujam pasauliui reikia atnaujinti savo įrangą iš naujo ir kiekvienam atnaujinimui reikia daugiau kristalų nei ankstesnis. Lošimo automatai yra suklastoti daugiau nei tikri. Išleidau daugiau nei 200 000 monetų ir iš viso sugebėjau laimėti 50 kristalų. Turėtumėte turėti galimybę iškeisti monetas į kristalus.
Į užduotį įdėjau merginą su savo 75 deimantais ir baigęs užduotį pasakiau savo įprastą žaidimą ir mergaitės nebuvo pinigų atsiėmimo vietoje, o mano deimantų taip pat nebuvo.. visi mano deimantai buvo iššvaistyti, maloniai pataisykite šią klaidą mes bus labai dėkingas. ... ir taip pat grąžinkite mano deimantus Priešingu atveju žaidimas yra fantastiškas
Turi trikdžių, kai taip pat krenta maistas, o kavos aparatas taip pat negali parduoti klientams jokių instrukcijų, kaip žaisti.
smagu, tik pagalvok, kad lošimo automatas yra nesąžiningas... aš suku 500 monetų ir dar negavau prizo...Manau, kad dvejetai turėtų ką nors duoti.
Man patinka šis žaidimas, bet problema ta, kad kai kuriuos iš jo reikėjo patobulinti, pvz., grafiką, vieta per maža, tikiuosi, kad man pavyks padidinti parduotuvės dydį ir grindis arba pakeisti sienų ir grindų spalvą, o sandėlis yra nenaudingas. ten ir man įdomu, kokia nauda iš kitoje pusėje esančių durų? Ir sargybinis kažkiek padeda, bet man padeda tik su tais vaikais, kurie žaidžia, bet negali sutrukdyti paslaptingajam vyrukui įeiti pro duris, tikiuosi, kad jis klajotų 😌
įdomus žaidimas, bet dar vienas pinigų grobimo žaidimas. Jūs negalite pereiti į kitą lygį neišleisdami brangakmenių. jei planuojate žaisti f2p, nerekomenduojama, nes tai užtruks mėnesius, kol viską atnaujinsite
Labai patiko šis žaidimas, bet peržengus pirmuosius vartus beveik neįmanoma užbaigti lygių neišleidus savo pinigų perkant deimantą
Jūs priverčiate žaidimą paleisti deimantais, bet nesate pakankamai apdovanoti, kas 5 žaidimus duoda tik 9 deimantus. Tai vienintelė problema.
Labai geras zaidimas
Geras žaidimas, bet brangakmeniai kainuoja daug tikrų pinigų, o be brangakmenių sunku išsiversti. Be to, kai gaunate brangakmenių, suma, kurią turite išleisti, kad ką nors gautumėte, yra per didelė. Todėl jūs išleidžiate daug tikrų pinigų, kad galėtumėte žaisti. Ne verta.
Tai labai smagus žaidimas, aš tik linkiu, kad man nereikėtų žaisti per tą patį lygį penkis kartus, kol galėčiau gauti keturis dimonus ar auksinę žvaigždę, kitaip tariant, tai labai vartai .❤
Supermarket Mania Journey Strategy hhkr
Nekenčiu matyti kiekvieną kartą, kai vaikas ateina į prekybos centrą su mama, o ne su tėvu. Yra daug vyrų, kurie ateina į prekybos centrą su savo vaikais, todėl prašau tai pakeisti, nes tai labai vyriškas šovinistinis. Taip pat kartais galite pakeisti policininką į policininkę. Dėkoju.
Man patinka šis žaidimas, jis toks gaivus, bet norėčiau daugiau apdovanojimų ir reklamų, kad užsidirbčiau kristalų