(Android) Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games кодує багато грошей
Mar 13, 2022 5:35:13 GMT -5
Post by anpropkundboopen on Mar 13, 2022 5:35:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато грошей ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games 2022 version ▞▞▞
Я не купив жодної реклами і все ще дивлюся всю рекламу, що, чорт вади, я наполовину маю спокусу видалити гру. Мені це дуже сподобалося, але тоді це сталося, я збираюся поставити п’ять зірок, але ми подивимося, чи щось станеться, або я отримаю свою можливо повернуть гроші
виправте підручник, будь ласка, тому що помилки
Ця гра справді нудна, і все, що ви робите, це утримуєте, і ось, що ви можете натиснути, але це насправді все, що ви робите, це оновлювати розширення, оновлення та розширення, і майже це все, що насправді немає нічого іншого, крім того, що це нудно
У мене є один ГБ доступний, але він завжди не може відповісти
занадто дитяча гра
Гарно 👌👌
Треба довго зробляти деньгі.
Мені не подобається лише те, що коли ви перестанете натискати, усі люди зупиняться. Це трохи засмучує, будь ласка, виправте це
Є набагато кращі ігри в цьому стилі. Поставив би 3 зірки, але навіть після того, як він поставив йому оцінку, він продовжував просити мене залишити оцінку.
Гарна гра красива така гарна, тому я дам 5 зірок 1 зірку, чому я не ставлю??
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Симулятори kzs
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games הדמיה ppo
Дуже погано, тому що застряг
Поки що мені подобається. Зміниться, якщо станеться... Добре! 👍👍👍
Я люблю цю гру! Але причина, чому я оцінив його 3 зірки, полягає в тому, що ЄДИНЕ, що ви робите, це торкатися екрана або утримувати його, щоб залучити більше співробітників до роботи та розбудовувати готель, у будь-якому випадку, я думаю, що 3 зірки - НАЙКРАЩА ставка для такого, як я!
Досить нудно
Подобається ідея з утримуванням крана!!!
Не простоює. Не магнат. Не управління. Просто бездумний клікер.
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simulation kkcr
Це гарна гра, і це чудово
Гра почалася добре. Але потім я не знаю, що сталося. Здається, гра зламалася. У кожному розділі вказано, що потрібно розблокувати більше співробітників або розширень, підвести попередніх співробітників або розширення до рівня 3. Мої розширення були максимально 3, а мої співробітники були 15 рівня. Нічого. У місії №3, на мою думку, було сказано отримати місце до рівня 3, але у мене не було місця з такою назвою... Дуже розчарований і просто видалив гру.
Я люблю трюк з натисканням і утримуванням. Єдине, що мені не подобається, це коли я припиняю натискати, люди також перестають рухатися.. ну чому, але мені незручно 😅 і очам співробітників, коли я тримаю.. тому все так добре.. принаймні для мене
Ну дуже повільно
Чоловіче, чому це схоже на флеш-гру. Я погано розробив інтерфейс користувача, як дешеву гру 90-х. Навіть гра popcap має кращу обробку, ніж ця гра. Я знаю, що це безкоштовно, але чоловіче. Як ви збираєтеся підтримувати свого гравця задіяним за допомогою несправного інтерфейсу для гри Tap.
Жахлива гра. Я заробляю мільйон за секунду... Навіщо мені платити 7 доларів РЕАЛЬНИМИ грошима за 6 мільйонів золотом. Хороші відгуки повинні бути від співробітників. Якщо ви платите за відсутність реклами.. Чому мені все одно потрібно дивитися відео, щоб пропустити місії. Графіка жахлива. Під час роботи герої роблять сердиті гримаси. Темп гри вимкнений. Ви в основному просто дивитеся на екран. Немає НІЧОГО, окрім як простою, якщо вам не захочеться безперервно торкатися телефону або утримувати його протягом години. Ні-ні-ні
Learn Italian. Speak Italian Образовање fpar
Це дуже весело
Ненавиджу це
Нудно!!! Все, що ви робите, це торкатися екрана... 2 пальця вниз
Хороший додаток
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Симулације avwc
ця гра відстойна, тому що цей дурний екран заморожений на помаранчевій пластині, виправте це!
Ця гра весела, адже ми можемо використовувати автоматичний клікер, більш простий у використанні Автонатискач, ви повинні створити гру без автоматичних клікерів, якщо у вас є автоматичні клікери, ви можете отримати стільки грошей, що слід видалити автоматичні клікери
Така марна трата часу, він просто існує сам. Не рекомендується
Це найгірша гра. Моя улюблена гра – Hotel empire від codigames.
Поки що гра весела і мені подобається. Але це клакерна гра, і в ній справді не так багато робити, і вона може стати нудною, але вона вбиває час
У мене навіть не починається
гарно
Мені подобаються неактивні ігри з магнатами, але я не люблю клацати ігри, це приємно, не задоволено
Жахлива гра!
Це добре
Було б добре, якби у них був цикл «день-ноч». О, і вони прихильники козирів
Це така нудна гра
Найгірший AI і рухи NPC. Жахливі враження від ігор про магнати. Можна було б зробити кращий інтерфейс користувача для оновлення матеріалів. Але я не збираюся переставати грати в Hotel Empiere Tycoon від Codigames, знаючи, що запущена нова гра і які витрати... Скільки вони заплатили вам, щоб мати фальшиві коментарі, наприклад 2 зірки та середнє значення 3,8