Post by anpropkundboopen on Mar 13, 2022 5:41:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Baneball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Baneball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Baneball 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра! Дивовижна графіка (чудові деталі та якість), хороші персонажі, крута атмосфера, чудовий геймплей!
Jó a grafikája, és tetszik, hogy magyarul is lehet játszani vele.
Baneball Strategy jzs
Зевс
Робота тільки з Wi-Fi
Чудова гра. Проблем із підключенням немає. Приєднуйтесь до 420 Ballers. Шукаю членів клубу!
Мені дуже подобається ця гра та ці нові механіки, я ставлю 3 зірки, тому що там взагалі немає системи балансування. Гра змушує вас грати з людьми, у яких карти краще, ніж у вас.
Baneball Παιχνίδια στρατηγικής qzo
Baneball სტრატეგია lofx
Ця гра схожа на Clash Royale. Я не люблю стратегії. Але якщо вам подобається, спробуйте це. Має гарну графіку. Є варіант 30-60 кадрів в секунду. Гарна музика.
Baneball Estratégia los
Недостатньо стабільна мережа обривається, застряг у підручнику, дратує після третього разу... Удачі наступного разу
дуже здорово
Learn Japanese Speak Language Education xrsq
Baneball Стратегии qgdp
Сміття.
Ця гра гарна👍👍
Чудова гра. Не знаю, чому це так не подобається
. Повсякденні завдання настільки розумні. Мені подобається гра, але насправді ця гра обманює вас при будь-якій нагоді. Уже три тижні ви граєте у фінальній лізі, граючи проти гравців на 7 рівнів вище. Просто дивовижно. Приєднуйтесь до моєї команди, якщо хочете грати з реальними Люди. Я бруд. Давайте отримати це. Принаймні, ви гратимете реальну людину. Ці боти є ish
Незважаючи на низький рейтинг і негативні відгуки, я вирішив дати грі шанс... і я вважаю гру веселою і не мав проблем із підключенням. Це дуже схоже на карткову гру з перетягуванням каната, але насправді вам потрібно переміщати м’яч по ігровому полю, тому це чудовий поворот у жанрі. Я ставлю їй 5 зірок не тільки за веселу гру, але й за те, що ця гра отримує багато негативних відгуків і потребує чогось позитивного. Чудова гра!
Wassup
Не розумієте, як це оцінюється так низько? Більше людей має знати про цю гру!!!
Ця гра не вийде. 5 годин очікування на спонсора. 8 годин очікування невеликого оновлення. 7 неспонсованих ігор на день. Не варто чекати.
Весела гра в стилі миски крові. З нетерпінням чекаю подальшого розвитку подій.
застряг у навчальному посібнику. Скажіть, щоб клацнути пристрій, проте перед пристроями є гравці, і я не можу вибрати або вийти з чогось. Я все ще можу гортати вперед і назад. Я зробив знімок екрана. Я хочу грати!!!!!
ОНОВЛЕННЯ: НЕМА ПІДКЛЮЧЕННЯ З СЕРВЕРОМ
Дивовижно😎😎😍
Якщо вам подобається футбольна гра в Clash Royal... вам сподобається це! Чудові наочні зображення, нормальний ігровий процес, потрібно трохи навчитися, щоб зрозуміти частину управління командою. 5 зірочок, продовжуйте гарну роботу, друзі!
Весело і неповторно
Цікава гра, досить весела та гарний дизайн персонажів
ГЕЙ, ВИПРАВКУЙТЕ Швидше, Я ЩО ЩЕ СКАЧАВ ЙОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ СЕРВЕРА SAYIN🤬У МІЙ SAMSUNG S9 НЕМАЄ ПРОБЛЕМ ІЗ СЕРВЕРОМ!!!! НЕ ВІДПОВІДАЙТЕ МЕНІ ПРОСТО ВИРІКУЙТЕ!!!!
Чудова гра 👍