(iOS) Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! цхеат цоде повећање поена
Mar 13, 2022 5:53:49 GMT -5
Post by anpropkundboopen on Mar 13, 2022 5:53:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање поена ▞▞▞
▞▞▞ Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! 2022 version ▞▞▞
Не могу ни да га инсталирам
Ова игра је тако забавна! Причињава ми радост само свирање! Нема много додатака или било чега! А дијамантски пух је разумна цена! Само 0,99 ¢. то је невероватно! Топло препоручујем ову игру! Не кајем се ни за чим! ^^
Дакле, ова апликација је забавна, али постоје неке ствари које ми сметају у вези са њом. Прва ствар је када одете до флуффи машине да узмете нову флуффи, она ће вам дати оне које већ имате, друга ствар је понекад када играм игру насумично ме заустави и изгубићу резултат па можда ако би се те ствари могле променити то би било апсолутно невероватно, али то су ствари које ми сметају у овој игри.
Fluffy Fall: Terbang dan Hindari Bahaya! Arkade snn
Волим ову игру! Пахуљице су тако слатке, а контроле су једноставне. Моја једина замерка је што можете добити исту пахуљицу два пута, што је помало досадно. Такође је потребно неко време за нову мисију. Иначе препоручујем ову игру!
веома сладак дизајн! игра је једноставна и није тако тешка за играње. али, није проблем, али када поново покушам са изазовом, волећу да почнем тамо где нисам успео.
Одлична игрица, играо сам је кад сам био млађи и одлучио сам да је поново играм, дивне пахуљице, добра графика, добра брзина напредовања, цоол концепт, нема превише реклама, можете само да имате неколико пахуљица и још увек се забављате и осећате се као да имате много. Једина лоша ствар је квар када гледам видео да наставим, али ме враћа у главни мени, и још увек се сударам са стварима, али то није довољно да однесем звездицу
Мало је досадно јер је увек исто, нема нивоа
Тако је забавно што сам направио такмичење са својом сестром и још увек идемо, кажем вам, људи треба да га преузмете ако не желите огласе, онда само искључите ВиФи
Графика је невероватна, без сумње, али постоји много огласа који се појављују такоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо которых сумње искачу графика минус две звездице. Али генерално гледано, заиста је симпатична и чини вас помало бесним, па бих рекао да је пристојна игра.
Више реклама него игре. Пао си на изазову? АД. Хоћеш мисију? АД. Желите другачији лик? АД. Игра би била забавна, али није. Понекад чак ни не видите где падате.
Најгора игра икада
5 звездица дајем . Алиии требало би мало брже да се зарадјују паре. Све најј
Па само могу рећи да је игра забавна...
То је одлична игра за коју можете да вас заинтересује јер су нивои прилично тешки, лако их је разумети и нема много реклама, али ствар је у томе да мора да има више ствари и да вам каже када сте залепили ниво јер не знам шта ниво на коме сам.
Није лосе само има мало замки 😀
Свиђа ми се, веома је сладак, али... Рекламе. И превише је платити да их уклоните. Обично је то само 0,99 или 1,99, али 2,99 је прилично скупо.
Веома надуван. Много непотребних функција као што су валута за игру, кутије за лутрију, козметика, бонус појачања, итд. Ако волите такве ствари, наставите. Што се тиче игре, она је глатка и забавна, али сприте игре блокира ваш поглед на пут испред вас што отежава да видите којим путем да идете. Ово је фрустрирајуће, али не могу то да поправе а да не уклоне тај прилагодљиви сјајни дух у који су уложили толико труда. Нисам фан, али видим зашто се некима свиђа оваква игра.
Fluffy Fall : Fonce pour éviter le danger ! Arcade trrp
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Arcade tqw
То није смешно
Требало би да дате више начина да добијете златник
Не могу чак ни да користим нову стопу из гуи-ја за игре са Гоогле плаис-а.
Прилично је добро само бих волео да ми не тражи новац све време осим што ће људи преузети ову игру!
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Аркадни afp
Не могу да преузмем игру
Endless Fables 2: Frozen Path સાહસિક vba
Ворст жели да гледате додатке сваке секунде
Свиђа ми се идеја и слатке пахуљице, али када пахуљасти оде у центар, више не можете да видите где да идете, а апликација ми загрева телефон.Забавно, али ми даје пахуљице које сам већ освојио изнова и изнова. Иста ствар се дешава и са другим људима који имају игру
Ову игру бих препоручио свима. Заиста волим ову игру. Покушавао сам да га пронађем ТАКО дуго као...не бисте веровали. Сада сам га поново пронашао пишући ову рецензију. Ова игра је невероватно мека и слатка. Чак падате у рупу без дна, што је прави обрт. Желим играчима ове утакмице пуно среће у најбољим резултатима!! Добар дан.
Ова игра је тако слатка и апсолутно невероватна! Ликови/скинови су веома слатки и фантастични! 5 звездица
1: као да имам крофну, једноставно ми не дозвољава да је имам само кошта новац 2: ласери ме не пуштају, толико је мрзим👿👿👿👿👿👿
Дао бих 5 звездица да није ометајући оглас. Цена за СТОП АДС је прескупа за земљу у развоју као што је ИНДИЈА и износи 249 ИНР, али ВхатГамес неће да слуша. БОГ их благословио ако би могли да га обезбеде по цени од ₹99 за ИНДИЈУ.
ВЕРИИИИ ЦУТЕЕЕ
Јако ми је добра и заразна је немогу да престанем да је играм
Окк
Деинсталирао бих игру и све моје флуффи би избрисало зашто се повезује са Гоогле плаи игрицама ако избрише
Веома пријатна игра слатка и невероватна.тако да могу да добијем новац 💲 време и онда морамо да га узмемо и донесемо ми
То је невероватна игра и пахуљасти су супер слатки, али веома сам узнемирен што настављамо да добијамо исте пахуљасте и губимо 100 гс. Некада сам видео нову шансу, али тога више нема, али сам и даље срећан што сам инсталирао ову игру, али пожелео сам да увек можемо да добијемо нови флуффи
Мало је досадно Волео бих да си на мрежи 2
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! 아케이드 waoe
Покушајте да откључате нове најпухастије и тако слатке ствари
Нажалост, ова игра није ажурирана од 2019. године, већ 3 године заредом... Момци, могли бисте да додате нове мапе, или нова својства пахуљица. Али ја сам само један глас.
Потрошио сам 200 долара на машину за испирање и ништа се није десило па бих био веома срећан ако бих могао да је вратим